A Feldmann també instal·lem cobertors. Amb la instal·lació d’un cobertor eviti que la seva piscina s’embruti, es posi tèrbola o verda i oblidi haver d’estar pendent de treure la fullaraca típica de l’època.

A mes a mes, segons el tipus de cobertor, fins i tot, pot ser utilitzat com a mesura de seguretat, evitant que nen petits o animals caiguin dins l’aigua.

A la seva disposició té diferents tipus de cobertors:

Cobertors d’estiu: estan fabricats amb poliestirè de baixa densitat.

Ens permeten economitzar en productes químics pel tractament de l’aigua ja que disminueix l’evaporació, evitem l’entrada d’impureses que arriben del aire.

Permeten allargar la temporada de bany ja que es manté la temperatura de l’aigua.

Son molt fàcils de posar i treure.

Cobertors d’hivern: Són els que és consideren fixos, proporcionen seguretat, ja que si cau un nen o un animal tant sols es mullaria, però mai s’enfonsaria ja que la seva col·locació busca una tensió per evitar l’efecte atrapament.

Dins d’aquest model hi ha el que no requereix obra: Són fàcils d’instal·lar, ja que no necessiten ningun tipus de treball per col·locar-los, ni fer cap forat al paviment. Es col·loca a sobre de l’aigua i al voltant col·loquem els tubs d’aigua que ens faran la funció de subjecció i evitaran l’entrada de llum al aigua de la piscina.

Cobertors telescòpics (cúpules) amb la coberta telescòpica vostè podrà banyar-se durant tot el any, protegir l’aigua de la piscina de brutícia i garantir la seguretat de nens i mascotes amb mòduls i portes amb pany. Disposem de tot tipus de cobertes telescòpiques per satisfer les seves necessitats: altes, fixes, baixes, adossades i per spas. Amb acristalament en policarbonat cel·lular o transparent.

Cobertors de lames: és una combinació de les avantatges del cobertor d’hivern i el d’estiu, ja que és fàcil de posar i treure per tant podem utilitzar-lo per allargar la temporada així com per disminuir la brutícia a la piscina i l’evaporació d’aigua. Per altre banda tenim la seguretat, ja que està preparat per aguantar el pes d’una persona. Hi ha de mòbils, fixes superficials o interiors.

 

Terrasses mòbils: és un innovador sistema de seguretat que li ofereix diferents avantatges en la seva piscina, s’integra perfectament amb el entorn i li ofereix una manera perfecta d’utilitzar el espai de la seva piscina. El mòdul es desplaça cap un costat de la piscina per descobrir el got i es converteix en una superfície aprofitable quant està tancada.

 

 

 

 

 

 

 

Fondos mòbils aquest sistema de coberta li ofereix la avantatja de poder escollir la profunditat de la piscina així com crear un espai útil a la superfície.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulti el seu model ideal